NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY VRCHLABÍ

Krkonošská 153, Vrchlabí 543 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Mile-Mile s.r.o. , IČ 07489374 využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 299095509/0300

Kancelář se nachází v 1.patře.
DLE DOMLUVY
Pondělí
dle domluvy
Úterý
dle domluvy
Středa
dle domluvy
Čtvrtek
dle domluvy
Pátek
dle domluvy
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

S paní Klierovou se nám spolupracovalo velmi dobře a můžeme jen doporučit. Paní je velmi milá a komunikativní a má správný tah na branku. Děkujeme.

Václav Kmínek

Pro prodej bytu v Semilech jsem nemohla zvolit lépe. Paní Adriana Hylmarová je úžasná, milá, příjemná a profesionální dáma, skvěle odvádějící svou práci. Díky jejímu přístupu, empatii a profesionalitě proběhl prodej rychle, bez jakýchkoliv komplikací a k naprosté spokojenosti obou zúčastněných stran.

Hana Salačová Semily

Jsem spokojená s dobrou spoluprací s paní Hylmarovou. Má lidský a profesionální přístup. Mohu doporučit.

Hana Plíšková Paseky nad Jizerou

Po vlastní zkušenosti při prodeji stavebního pozemku ve Vrchlabí Podhůří mohu upřímně doporučit paní Hylmarovou Adrianu za NEXT reality Vrchlabí, jako makléřku, která velmi profesionálním a zároveň lidským přístupem ke všem účastníkům zrealizovala mnou zadaný obchod ke spokojenosti mé i nového pana majitele.

Karel Havlíček Vrchlabí

Po vlastní zkušenosti při prodeji stavebního pozemku ve Vrchlabí Podhůří mohu upřímně doporučit paní Hylmarovou Adrianu z NEXT reality Vrchlabí, jako makléřku, která velmi profesionálním a zároveň lidským přístupem ke všem účastníkům zrealizovala mnou zadaný obchod ke spokojenosti mé i nového pana majitele.

Karel Havlíček Vrchlabí

Paní Mgr. Terezu Klierovou mohu jen doporučit. Má skvělé vystupování, bohaté zkušenosti, je rychlá, energická, rozhodná, její rady pro nás byly velmi cenné. Neslibuje nesplnitelné, je racionální. Měli jsme od ní maximální servis a prodej proběhl se vší citlivostí a velmi hladce. Vůbec nelitujeme, že jsme svěřili prodej NEXT Reality ve Vrchlabí! Paní Tereze děkujeme za maximální profesionalitu a přejeme jí další spokojené klienty, jakými jsme byli i my.

Mgr. Hana Musílková Nový Bydžov

Všem doporučuji úžasné jednají vždy se budu obracet a všem doporučovat děkuji

Lorenc Ladislav

Na základě vlastní zkušenosti mohu doporučit spolupráci s paní Hylmarovou. Velice profesionální přístup, který nepostrádá lidskost, vše proběhlo velice rychle ke všeobecné spokojenosti. Děkuji za spolupráci.

Ladislava Šedová Dubenec u Dvora Králové

Výborná spolupráce.

Štěpánka Nesvadbová

Pani Tereza je velice příjemná, sympatická a ochotná. Jsme rádi, že jsme mohli spolupracovat právě s ní.

Anna Rakovičová

S paní Zajícovou jsme byl nadmíru spokojen. Byt pronajala bleskurychle a budu s ní spolupracovat rád i dále.

Karel Novák Vrchlabí

Touto cestou bych ráda paní Hylmarové poděkovala za výbornou spolupráci při koupi bytu. Hladký, rychlý průběh. Vše výborně připravené. Je to odbornice ve svém oboru. Mohu jen doporučit.

Markéta Semeráková Dubenec

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI