NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY HRADEC KRÁLOVÉ

Hořická 283/22, Hradec Králové 500 02
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností open property, s.r.o. IČ: 09062327 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu.

Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 123-1590830227/0100
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 14:00
Úterý
09:00 - 14:00
Středa
09:00 - 14:00
Čtvrtek
09:00 - 14:00
Pátek
09:00 - 14:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Se službami realitního makléře, skutečného odborníka a velmi slušného člověka, pana Zdeňka Mrňáka, jsme byli velice spokojeni. Zaujal nás svou profesionální i lidskou rozvahou, obchodní prozřetelností, korektností (vč. komunikace, poskytování průběžných informací a vedení celého obchodního případu) a schopností náš pozemek rychle a dobře (myšleno za příznivou cenu a s veškerým profesionálním právním i jiným servisem) prodat. Rádi na něj vzpomínáme a můžeme jej rozhodně doporučit.

Ing. Zdeněk Mahler Pardubice

Moc děkuji makléři Zdeňku Mrňákovi z Pardubic za rychlý prodej mého bytu v Táboře. Byt prodal za pouhých 20 dní a ještě zvládl navýšit kupní cenu. Děkuji

Jaroslava Volková Pardubice

Tímto bych chtěl poděkovat za ochotu a bezchybnou práci pana Mrňáka. Jeho přístup a každodenní dostupnost nám výrazně pomohla při koupi bytu. Neplnil pouze své povinnosti, ale byl ochotný nám pomoci i v situaci, kdy se na nás ""vykašlal"" náš finanční poradce. Za celou dobu nenastal v naší spolupráci jediný problém a vše proběhlo hladce.

Jakub Kočí Pardubice

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla radost spolupracovat a s jeho oceněním (makléř měsíce srpna) naprosto souhlasím. Ještě jednou velice děkuji.

Miroslav Hybský Pardubice

Dobrý den, s Vašimi službami jsem byl naprosto spokojený, neměl jsem žádné výhrady a rád Vás doporučím.

Pavel Teplý Praha

Chtěla bych Vám touto cestou dodatečně poděkovat, za opravdu profesionální přístup při realizaci koupě Vámi nabízeného a inzerovaného bytu. Bylo pro mě velmi důležité a zásadní, že jste byl vždy dostupný, že naše dohody vždy platily a celkově vaše jednání bylo férové a velmi vstricne. Váš servis a dle mého i nadstandardní služby, byli pro mě velmi milým zjištěním a příjemným bonusem, jak pro mě osobně, tak věřím, že i pro stranu prodávající. Ještě jednou děkuji a určitě budete mít me doporučení.

Pulcová Hradec Králové

Velice oceňujeme profesionální jednaní pana Petra Mrňáka, byli jsme velice spokojeni. Můžeme jen vřele doporučit! Děkuji.

Šimkovi Hradec Králové

Tímto bych chtěl poděkovat za ochotu a bezchybnou práci pana Mrňáka. Jeho přístup a každodenní dostupnost nám výrazně pomohla při koupi bytu. Neplnil pouze své povinnosti, ale byl ochotný nám pomoci i v situaci, kdy se na nás "vykašlal" náš finanční poradce. Za celou dobu nenastal v naší spolupráci jediný problém a vše proběhlo hladce.

Jakub Kočí Hradec Králové

Před nedávnem jsem prostřednictvím této realitní kanceláře kupovala byt, a tak bych chtěla poděkovat panu Vaníčkovi za jeho vstřícný přístup, ochotu, profesionální jednání a také rychlost a nasazení, které tomu věnoval. Koupě proběhla k mé naprosté spokojenosti, dokonce mi jeho kancelář pomohla i s přestěhováním, což opravdu nebylo jednoduché. Ještě jednou velké díky, mohu jen doporučit !

Jana Adamcová Hradec Králové

Děkuji makléři p. Ing. Perglovi za vstřícný a vysoce profesionální přístup a rychlé vyřízení prodeje. Mohu jen doporučit.

M.Marsikova Hradec Králové

Rád bych touto cestou poděkoval makléřům Josefu Diveckému a Zdeňku Mrňákovi za rychlý prodej mého pozemku v Třebechovicích pod Orebem.

JUDr. Zdeněk Kadleček Pardubice

Chci Vám ještě jednou poděkovat za vše, co jste pro mě s panem Machem udělali. Byla to moje první zkušenost s prodejem nemovitosti a byla perfektní. Zažila jsem vaši práci a byla to práce profesionální, dokonalá, rychlá a založená na komunikaci, spolehlivosti a důvěře. Jsem velice spokojená. Ať se Vám daří.

V.Weisová Pardubice

Dobrý den, chci Vám tímto poděkovat za vaše slušné, vstřícné a rychlé jednání . Jsem spokojená, byt mám už dodělaný, t.j. vymalovaný dle mého vkusu novou kuchyňskou linku včetně obložení kachličkami. Jsem šťastná, že bydlím opět ve svém rodném městě a ještě nějaké známé potkávám, míváme i srazy se spolužáky. Už bych v životě nešla bydlet na vesnici . Loučím se s vámi a ještě jednou děkuji za vše.

Soňa Vomáčková Pardubice

Kdybych opět uvažovala o prodeji či koupi jakékoliv nemovitosti, nebudu váhat a opět se obrátím na pana makléře Zdeňka Mrňáka z Next Reality. Tímto bych mu chtěla vyjádřit své velké poděkování za zcela bezproblémový a rychlý prodej nemovitosti, profesionální, ale i lidský přístup. K makléřům jsem vždy byla skeptická, ale pan Mrňák mne svou ochotou a přístupem přesvědčil o opaku. Rovněž se sám ochotně nabídl jako poradce při prohlídce nové nemovitosti. Přeji mu do budoucna hodně pracovních úspěchů a mnoho štěstí v osobním životě. Více takových makléřů!!! Děkuji.

Bc. Jana Švejcarová Pardubice

Paní Kalužnou z Next Reality v Hradci Králové mohu všem vřele doporučit (včetně jejího skvělého týmu). Od chvíle, kdy se ujala prodeje nemovitosti, kde bylo více vlastníků, s kterými nebyla řeč, tak se mi neuvěřitelně ulevilo. Komunikovala s nimi už pouze ona a o všem mě informovala. Trvalo to přes rok a nebýt jí, tak to ještě ani teď není vyřešené. Vlastně jsem na konci jen podepsala smlouvu a jsem ji za to opravdu velmi vděčná. Je to profesionál, který dělá svou práci srdcem. VŠEM DOPORUČUJI!! 👍🙂

Petra Jiřičná Jevíčko

Chci tímto vřele poděkovat panu Jaroslavu Vaníčkovi, s nímž jsem dojednával prodej mého domu. Jeho vystupování a jednání bylo velmi vstřícné, přátelské a profesionální. Jeho přístupu si cením o to více, že záhy po podpisu zprostředkovatelské smlouvy došlo na mé straně ke změně v rodinné situaci a dohodě, že nemovitost uchováme v rámci rodiny. Přestože jej mnou podepsaná smlouva opravňovala k inzerování nemovitosti a hledání kupujících za účelem zisku z jejího prodeje a vymáhání případných sankcí v okamžiku, kdy bych s prodejem nesouhlasil, pan Vaníček se zachoval velmi profesionálně a lidsky a dohodli jsme se, že pozastavíme veškeré kroky, které by k prodeji vedly. Tento přístup, který je pro mě samozřejmý v mém podnikání, zdaleka nepovažuji za samozřejmý ve všech službách a o to víc si jej cením, protože nakonec to není o tom, jak se váš obchodní partner chová, když jde všechno hladce, ale jak se zachová, když nastanou komplikace. Pan Vaníček obstál se ctí, plně si zaslouží označení ""solidní makléř"" a jej na základě své zkušenosti vřele doporučuji!

Ing. Martin Chmelař Hradec Králové

Rád bych touto cestou poděkoval makléři, panu Lukáši Machovi, za jeho profesionální přístup při realizaci koupě domku. Po celou dobu obchodu byl vstřícný, komunikativní a vysoce profesionální. Jako bývalý makléř vím velmi dobře co tato práce obnáší a pan Mach se ji zhostil na jedničku. Děkuji

Vladimír Sušek Pardubice

Přes pana Mrňáka jsem kupovala byt v Pardubicích a mohu pouze doporučit. Úkol to byl poměrně nejednoduchý, jelikož se sama nacházím na opačné straně republiky a tak bylo potřeba vše synchronizovat nejen mezi námi, ale ještě s mojí mamkou. Vše proběhlo na jedničku, navíc byl vždy ochotný se nám věnovat i třeba o víkendu, když už jsem do Pardubic dorazila. Mockrát děkujeme a ať se daří :)

Renata Guttenová Pardubice

Dobrý den, rád bych touto cestou vyzdvihl práci pana Lukáše Macha, který nám pomohl a zprostředkoval prodej bytu v Milovicích. Veškerá komunikace s ním proběhla v naprostém pořádku a na nejvíc seriózně. I přes komplikované období na realitních trzích, rychle sehnal kupce, postaral se o vše potřebné a k naší spokojenosti se mu podařilo dohodnout cenu nad naše očekávání. Za jeho práci děkuji.

Zdeněk Macura Milovice

Dobrý den, ještě jednou bych Vám rád poděkoval za realizaci prodeje chalupy. Díky Vašemu vstřícnému a ochotnému jednání, proběhlo vše hladce a pro nás úspěšně. Pokud bych v budoucnu realizoval prodej nebo nákup nemovitosti, tak se určitě na Vás obrátím.

Radek Marcín Libenice

Velmi příjemné jednání všemi směry a klidné vyřízení všech problémů a rychle jednání. Mohu doporučovat.

Alena Jahnkeova Graz

Ráda bych tímto poděkovala panu Mrňákovi za profesionální přístup, vstřícnost, ochotu a empatii. Příjemná spolupráce s respektem a ohledem k potřebám klienta, doporučuji !!

S.A.Nebesařová Praha

Rádi bychom poděkovali paní Radmile Kalužné z pobočky NEXT reality v Hradci Králové za perfektní práci, kterou odvedla zprostředkováním prodeje našeho bytu. Paní Kalužná má velice vstřícné a milé jednání, profesionální a lidský přístup. Vždy nám zvedala telefony, ochotně nám pomáhala řešit problémy a vše nám pokaždé srozumitelně vysvětlila. S její prací jsme nadmíru spokojeni. Mohu všem vřele doporučit spolupráci s touto výjimečnou a moc milou paní. Vše proběhlo k naší dokonalé spokojenosti. Takto si představuji perfektní servis realitní kanceláře, vše za nás zařídili a my jen podepsali smlouvy. Děkujeme.

Sýsovi Trutnov

Dobrý den, pane Mrňáku, byli jsme s Vámi spokojeni - příjemné vystupování, fajn domluva. Děkujeme a mějte se hezky.

Lucie Hrachová Pardubice

Za naší rodinu stoprocentní spokojenost, profesionalita a osobní přístup, který nás přesvědčil, že naše rozhodnutí o volbě vaší realitky bylo správné. Zdravíme z nového domku v Doubravicích.

Strejc Viktor s rodinou Pardubice

Děkuji panu Mrňákovi za bleskurychlý prodej bytu. Byt jsem se snažila s jinými makléřem prodat neúspěšně několik měsíců, ale jakmile se dostal do rukou pana Mrňáka, za pár dní bylo prodáno. Zároveň děkuji za vstřícnou domluvu při podržení rezervace u koupi nového bytu. Velmi doporučuji a v budoucnu, až budeme potřebovat služby realitního makléře, máme jasno, koho oslovíme.

Jana Budínová Pardubice

Kolem bytu vše nakonec proběhlo v pořádku, i vyúčtování. Děkuji za bezproblémový prodej. Vše bylo v pořádku, zajistil jste nejen všechny "papíry", návštěvy zájemců i převod energií. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela o nic starat. Ať se Vám daří v práci a máte další spokojené klienty.

Ivana Hanušová Pardubice

S koupí bytu jsem byla spokojená včetně služeb pana Zdeňka Mrňáka.

Marie Pazderková Hradec Králové

Paní Kalužné bych chtěl tímto poděkovat za rychlé a kvalitní zajištění prodeje domu. Paní Kalužná je velice ochotný a aktivní profesionál, ale zároveň i lidsky milá osůbka.

Michal Vejvoda Třemošnice

Dobrý den, chtěl bych touto cestou ocenit práci pana Vaníčka, který mi pomohl prodat můj byt. Spolupráce s ním byla na nadstandartní úrovni, jeho snaha o dokončení úkolu byla ukázková. Děkuji, přeji Vám a Vaší společnosti mnoho úspěchů.

Stanislav Jušta Hradec Králové

Díky Zdeňkovi se podařilo zrealizovat koupi bytu. Vše s perfektním servisem, rychle a především v přátelském duchu. Děkuji a přeji mnoho nejen pracovních úspěchů 👍

Lucie Mrázková Havlíčkův Brod

Velice oceňujeme profesionální jednaní pana Petra Mrňáka, byli jsme velice spokojeni. Můžeme jen vřele doporučit!

Děkuji Šimkovi Hradec Králové

Chtěla jsem touto cestou poděkovat za vynikající spolupráci při koupi bytu ve Šternberku. Profesionalita a efektivnost pana Mrňáka na nás mile zapůsobila a jsme moc rádi, že vše dopadlo k všestranné spokojenosti.

Lucie Ryšavá Prostějov

Rád bych touto cestou poděkoval makléři Zdeňku Mrňákovi a pobočce NEXT REALITY v Pardubicích za prodej domu a pozemku v obci Srch. Pan Mrňák nám poradil prodat parcelu a dům odděleně. Díky tomu jsme z prodeje získali daleko vice peněz, než jsme očekávali. Pan Mrňák zajistil prodej včetně vyklizení domu, vymalování, nafocení atd. Ještě jednou moc děkujeme.

manželé Šťastní Pardubice

Pokud někdo uvažuje o prodeji své nemovitosti, tak bych ráda doporučila, pana Zdeňka Mrňáka z NEXT REALITY. Máme s ním ty nejlepší zkušenosti. Je velice vstřícný a ochotný. Prodal naší nemovitost ke spokojenosti naší i kupujících. Opravdu, moc děkujeme.

Václava Vilgošová Nepolisy

S panem Mrňákem jsme byli velmi spokojeni, byl velmi ochotný a profesionální, celou transakci včetně administrativních náležitostí zajistil na výbornou.

Bernardovi Pardubice

Chceme poděkovat panu Ing. Jiřímu Perglovi s kterým jsme se potkali při jednání o koupi nemovitosti za profesionální přístup, solidní jednání a příjemné vystupování a můžeme jej s důvěrou doporučit.

Rückerovi Pečky

Rád bych touto cestou poděkoval makléřům Josefu Diveckému a Zdeňku Mrňákovi za rychlý prodej mého pozemku v Třebechovicích pod Orebem.

JUDr. Zdeněk Kadleček Hradec Králové

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla radost spolupracovat a s jeho oceněním (makléř měsíce srpna) naprosto souhlasím. Ještě jednou velice děkuji.

Miroslav Hybský Hradec Králové

Před krátkým časem jsme koupili chatu a tímto bychom chtěli ještě jednou poděkovat za její zprostředkování panu Jiřímu Benešovi.Pan Jiří Beneš byl bezkonkurenční, ať už se to týká vstřícnosti, ochoty, vynaloženého času, lidského přístupu, tak i profesionality a specializace v oboru. Se vším nás seznámil, byla s ním bezproblémová komunikace. Za nás maximální spokojenost s výsledkem celého obchodu. Vše proběhlo rychle a bez jakýchkoliv problémů. Můžeme jen a jen doporučit.

Ondřej a Jana Hradec Králové

Spolupráce s makléřem byla bezproblémová, vystupování vstřícné a prodej nemovitosti proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Jsme spokojeni a tohoto makléře doporučujeme.

Libor Čáp Moravská Třebová

S Vašimi službami jsem byla velmi spokojená, jednání bylo velmi korektní a vstřícné. Jsem velmi ráda, že ještě existují tak slušné a vstřícné realitní kanceláře s tak příjemnými pracovníky. Pokud budu v budoucnosti potřebovat služeb RK s důvěrou se na Vás obrátím. Ještě jednou děkuji za Vaše služby a přeji mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.

Dana Šilarová Pardubice

Dobrý den, pane Mrňák. S Vašimi službami jsem byla moc spokojená. V budoucnu, pokud budu tyto služby potřebovat, určitě se na Vás obrátím. Přeji krásné dny Vám i Vaší rodině a věřím, že i Vy se máte fajn.

Jaroslava Bednářová Pardubice

Pan Beneš je velice ochotný, solidní a příjemný realitní makléř. Komunikace s ním byla vždy bezproblémová. I v době kdy je příšerný nedostatek bytů a poptávka vysoká, tak se choval slušně a profesionálně. Moc díky!!

Katka Hradec Králové

Velká spokojenost s panem makléřem při dvojité akci prodej- koupě bytů , vstřícný, ochotny, moc šikovný a akční, hlavně při prodeji, doporučuji

Iveta Hamplová Pardubice

Komunikace s p. Lukášem Machem byla vždy korektní a bezproblémová. Veškerá jednání proběhla hladce a mohu tohoto makléře doporučit všem potencionálním zájemcům o prodej či nákup nemovitosti.

Libor Čáp Moravská Třebová

Při zprostředkování broumovského bytu nám paní makléřka podávala zásadní a věcné informace naprosto profesionálním způsobem. A kdykoliv: Jak se říká, nezná pátek ani svátek. Moc jí za všechno děkujeme a přejeme další úspěchy v její práci. Potencionálním klientům ji stoprocentně doporučujeme. Kladné hodnocení paní Kalužné se samozřejmě dotýká celé realitní kanceláře.

Libor Krmášek Příbram

Při hledání domu ke koupi jsme narazili na různé makléře. Pan Lukáš Mach nám pomohl se vším a věřím, že ani nemusel. Od takového realitního makléře by člověk koupil i psí boudu. Děkujeme, že jsme měli štěstí zrovna na pana Macha. Vstřícný přístup, snaha pomoci. Všem vřele doporučujeme.

Radek a Lucie Veselý Litětiny

S paní Kalužnou mám ty nejlepší zkušenosti a mohu jí každému jen doporučit. Profesionální a rychlé jednání. Těším se na další spolupráci 😉🏡 Děkuju!

Iva Černá Trutnov

Pan Mrňák nám zprostředkoval prodej stavebního pozemku. Musím ocenit jeho profesionální přístup a ochotu s námi řešit cokoli jsme potřebovali. Mohu jenom doporučit.

Jitka Zajková Kopidlno

S paní Kalužnou máme ty nejlepší zkušenosti a můžeme jí každému jen doporučit. Profesionální, lidské a rychlé jednání. Moc se těšíme na další spolupráci.👍🏻👍🏻👍🏻

Radek Vodička Slaný

Děkujeme realitnímu makléři panu Zdeňku Mrňákovi za profesionální služby při prodeji našich dvou nemovitostí v Pardubickém kraji, výbornou prezentaci včetně zajištění videa z kamery dronu. Prodej proběhl bez potíží a velmi rychle od zadání.

Vladimír Vyskočil Pardubice

Nemovitost byla prodána během pár dní. Se službou realitky jsem byl nadmíru spokojen. Můžu všem doporučit.

Jiří Krudenc Svoboda nad Úpou

S paní Kalužnou jsme byli velice spokojeni, poskytla nám profesionální služby nad naše očekávání. Pokud bychom v budoucnu prodávali nebo kupovali další nemovitost určitě se znovu na paní Kalužnou obrátíme. Doručujeme a znovu děkujeme.

Iva Křivková Žďárky

S panem Lukášem Machem jsme prodávali byt 3+1 v Českém Brodě. Od prvopočátku na nás zapůsobil velice přátelsky. Dostali jsme od něho veškeré informace a odpovědi na naše otázky, kterých nebylo málo. Mezi p. Lukášem Machem a námi vznikl přátelský vztah a důvěra, byli jsme neustále v kontaktu po celou dobu prodeje našeho bytu, ale také i po jeho prodeji. Vyřídil za nás veškeré písemnosti související s prodejem bytu. Jeho jednání lze hodnotit na velice profesionální úrovni, je to člověk na svém místě. Za vše co pro nás udělal mu moc děkujeme.

Jaromír a Lada Olexovi Sokoleč

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Hradec Králové

Chtěla bych poděkovat panu Diveckému za ochotu, vstřícnost a profesionalitu. Celý proces převodu družstevního podílu proběhl díky němu bez problémů. Mohu určitě doporučit.

Jiřina Lenfeldová Jaroměř

Dobrý den, pane Mrňák. S Vašimi službami jsme byli maximálně spokojeni. Takže doporučit můžeme jenom to, ať pokračujete v tom, co děláte! Ještě jednou děkuji za Vaše služby a servis. Až budeme něco prodávat, obrátím se na Vás - popřípadě Vaše služby doporučíme.

Mgr. Petr Krejčí Pardubice

Dobrý den, pane Mrňáku, s Vašimi službami jsme byli spokojeni. Náměty ke zlepšení ani nemáme. Děkujeme, mějte se hezky, Jan Ptáček

Jan Ptáček Praha

Skvělá, profesionální spolupráce.

Miloš Vognar

Chci se podělit s velice dobrou zkušeností s realitním makléřem panem Mrňákem. Při prodeji chaty jsem byla s manželem velice spokojená jak přístupem tak ochotou. Neshledala jsem v ničem žádný problém. Komunikace telefonická i osobní by se dala hodnotit na jedničku. Vřele doporučuji.

Jirousková Marie Pardubice

Reference 10 z 10 rád bych doporučil, práce na 100 procent, příjemný a spolehlivý člověk.

Ievgenii Romanchuk Hradec Králové

Profesionální jednání, rychlost, ochota, vstřícnost a milé jednání. To vše zvládá paní makléřka Kalužná na jedničku. Umí se přizpůsobit situaci, je flexibilní ve všech směrech, ať už se jedná o čas nebo o klienty samotné. Mockrát děkujeme!

Jana Viková Trutnov

Chci Vám ještě jednou poděkovat za vše, co jste pro mě s panem Mrňákem udělali. Byla to moje první zkušenost s prodejem nemovitosti a byla perfektní. Zažila jsem vaši práci a byla to práce profesionální, dokonalá, rychlá a založená na komunikaci, spolehlivosti a důvěře. Jsem velice spokojená. Ať se Vám daří.

V. Weisová Svitavy

To že pan Lukáš Mach dokázal prodat náš byt za velmi krásnou cenu, to byla už jen suprová tečka za naší spoluprací (i když velmi důležitá :)). Od začátku byl pan makléř velmi profesionální, podrobně s námi probral naše možnosti, jak budeme postupovat a co můžeme očekávat. Příprava bytu a následné focení bylo úžasné, vše v přátelské atmosféře a perfektními výslednými fotkami. Prohlídky vždy také velmi profesionální a prakticky bez nutnosti naší účasti, stejně tak následná komunikace se zájemci. Prodej jako takový proběhl taky velmi hladce, kromě pár podpisů za nás vše vyřídil. Pokud bych tedy měla znovu řešit prodej či koupi nějaké nemovitosti, určitě bych se s důvěrou obrátila na pana Macha.

Blajerovi Český Brod

Super profesionální přístup. Ochota pomoci nad rámec běžné služby. Výborné a kvalitní jednání. Využili jsme jeho služeb již podruhé a byli jsme opět maximálně spokojeni. Doporučujeme všem. Zdravíme a přejeme mnoho dalších úspěchů v osobním a pracovním životě.

Karel Hejna Chrudim

Chtěla bych velice pochválit realitního makléře pana Vaníčka, který se nám postaral o prodej našeho pozemku. Chválíme s manželem jeho velmi lidský přístup, profesionalitu a důvěryhodnost, kterou si získal hned od našeho prvního setkání. Skvěle nám poradil a na základě toho vznikla velice úspěšná transakce a za to mu moc děkujeme. A současně chválíme i pana Daniela Kopeckého, který se postaral o veškeré záležitosti týkající se katastru nemovitostí. Takže všem velice doporučujeme a děkujeme!

Zuzana Černovská Hradec Králové

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Pardubice

Zdravíme Vás a chtěli bychom tímto poděkovat za profesionální a ochotný přístup při prodeji našeho bytu. Také Vám přejeme mnoho osobních a profesních úspěchů. Tímto ještě jednou děkujeme.

K+Z Hejnovi Pardubice

Dobrý den, ano, byla jsem spokojená. Jsem ráda, že máme prodáno. Teď ještě dobudovat nové bydlení :)

Iva Hanyková Hradec Králové

Dobrý den, rád bych tímto poděkoval panu Mrňákovi za perfektní a hlavně velmi profesionální spolupráci s prodejem a pronájmem nemovitostí. Pan Mrňák je férový a pohodový člověk. Dokáže zařídit i nadstandardní služby, např. vyklizení a vymalování. Klient se nemusí o nic starat. Pana Mrňáka mohu 100% doporučit.

Jaroslav Puhlovský Pardubice

„Pan Zdeněk Mrňák je za mě profesionál ve svém oboru a výborný obchodník. S manželkou nám prodával několik nemovitostí a byli jsme velmi spokojeni, zejména s cenou, za jakou se mu podařilo naše nemovitosti prodat. Pan Mrňák je velmi pracovitý, flexibilní, spolehlivý a vždy pro nás zařídil i služby navíc např. v rámci pomoci se stěhováním apod. Jeho služby rád doporučuji i svým klientům, protože Vím, že budou také velmi spokojeni 😊"

Roman Vejdělek Hradec Králové

Dobrý den, rád bych touto cestou pochválil našeho realitního makléře, pana Jaroslava Vaníčka, za bezchybnou spolupráci! Kupovali jsme s manželkou, která je aktuálně v jiném stavu, poměrně narychlo byt v Hradci Králové, abychom za několik měsíců měli (nejen) pro dítko slušné zázemí - zároveň se jedná se o první kupovanou nemovitost. Pan Vaníček nás perfektně provedl celým procesem od prvních obhlídek až po podepsání smlouvy u advokáta a zejména díky němu jsme z našeho rozhodnutí měli od začátku dobrý pocit. Přejeme Vám, celé realitní kanceláři a zejména pak panu Vaníčkovi hodně dalších úspěchů a spokojených klientů a ještě jednou MNOHOKRÁT DĚKUJEME!

Petr Kejdana Hradec Králové

Chtěl bych touto cestou poděkovat za služby panu Zdeňku Mrňákovi z NEXT Reality za prodej mé nemovitosti. I přes nelehkou a turbulentní dobu se nakonec podařilo nemovitost prodat za slušnou cenu. Celý prodej proběhl bezproblémově a hladce. Děkuji a přeji mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě.

Jan Mach Praha

Skvělá komunikace, pan Mrňák je velice spolehlivý a velmi schopný realitní makléř. Je to jednička v oboru.

Jana Šimánková Pardubice

Velice rádi by jsme touto cestou chtěli poděkovat, makléři, panu Jaroslavu Vaníčkovi z pobočky v Hradci Králové. Dlouho jsme s manželkou přemýšleli, zda prodej našeho bytu v Trutnově svěříme realitní kanceláři, nebo si ho prodáme sami. Během našeho rozhodování, mě úplnou náhodou oslovil kolega z práce, že mi s tím rozhodováním pomůže a doporučil mi služby makléře pana Jaroslava Vaníčka. Důvodem doporučení byla jeho maximální spokojenost s prací a celkovým servisem pana Jaroslava, který právě mému kolegovi už jednu nemovitost úspěšně a k jeho velké spokojenosti prodal. To samé bylo i v našem případě. U pana Vaníčka zřejmě dle všeho standard, u nás ale zavládlo velké nadšení. Ochota, vstřícnost, profesionalita a lidský přístup.. to vše zdobí vašeho makléře pana Jaroslava Vaníčka, kterého budeme doporučovat i my:-) Opravdu děkujeme a s přátelským pozdravem,

manželé Šamalovi Hradec Králové

Rád bych Vám poděkoval za Vaši pomoc při prodeji bytové jednotky Na Drážce. Nenapadlo by mě, že během takové chvíle dokážete sehnat zájemce, který se během jednoho odpoledne a po prohlídce stal i kupujícím. Jsem rád, že jsem se obrátil na Vaši realitní kancelář, neboť nám odpadly rovněž starosti se smlouvami, hypotékou, přepisy energii atd. Pokud k tomu bude příležitost, rád Vaše služby doporučím v mém okolí. Ještě jednou děkuji a třeba v rámci dalšího obchodu na viděnou.

Pavel Menšl Pardubice

Dobrý den, všechno bylo vyřízeno a vyřešeno perfektně. Přístup, komunikace, nemám vůbec nic co bych vytkl. Prodej se podařil velmi úspěšně což bylo stěžejním bodem celého procesu. Také myšlenka podržet pro nás pozemek když by bylo i více jiných zájemců se mi líbilo, jinak bychom se k této lokalitě nedostali a bůh ví kde bychom hledali dál. Úskalí s tím majitelem příjezdové komunikace bylo transparentně sděleno, takže žádné tajnosti a tak bych Vás chtěl pochválit. Napsal jsem Vám hodnocení na mapy.cz (jako může vkládat běžný člověk): "Skvělý přístup, ochota, tah na branku. Perfektní práce odvedená panem Mrňákem, mohu vřele doporučit. Povedlo se prodat nemovitost za vyšší cenu než jsem nakonec čekal, také všechny smlouvy okolo byly transparentně napsané a vše detailně vysvětleno." Můžete si dát i na svůj web + jestli chcete ještě někde něco napsat, tak klidně, každopádně co funguj nejlépe je asi reference osobní a tu dám rád když budu o někom vědět 😉 S pozdravem Olda Burian

Oldřich Burian Praha

Paní Kalužnou mohu vřele doporučit pro její profesionální služby a ochotu řešit proces i mimo standardní pracovní dobu. Zároveň oceníte její přímé kontakty na profesionály na financování i vyklízení nemovitosti

Ondřej Meier Úpice

Profesionalita, odbornost, ochota jednat a komplexní dlouhodobý realitní servis. Děkuji za bezvadnou spolupráci!

Martin S. Pardubice

Makléř jak má být. Ano, to mluvím o panu Lukáši Machovi, který je dle nás profesionálem na svém místě. Hledali jsme makléře, kterému předáme podklady, sdělíme své představy a dále se o prodej nebudeme muset starat.... a našli jsme. Ačkoli byla nemovitost, kterou jsme prodávali vzdálená přes tři hodiny jízdy autem, vždy se tam se zájemcem setkal. Samozřejmostí byla příprava nemovitosti k prodeji, pravidelné informování o průběhu prodeje vč. návrhů dalšího řešení. To vše v pohodové atmosféře. Můžeme jen doporučit.

Radomír Čáp Staré Jesenčany

Vstřícné jednání na prohlídce bytu. Pan Mrňák byl schopný zodpovědět všechny dotazy a měl i hodnotné nápady k případné rekonstrukci. Děkuji.

Ondřej Nedvídek Hradec Králové

Přes pana Mrňáka jsem kupoval byt a celá záležitost proběhla více než hladce. S panem Mrňákem je radost komunikovat, reaguje rychle, vstřícně, je dobře informován a jeho přístup je ve všech ohledech naprosto profesionální. I nezkušeného člověka celým procesem prodeje od A do Z provede způsobem, že se snad ani nemůže nic pokazit :-) Budu-li v budoucnu opět řešit něco ohledně nemovitostí, tak doufám, že znovu s panem Mrňákem, můžu ho všem vřele doporučit!

Adam Vašina Pardubice

VEDENÍ POBOČKY

REALITNÍ MAKLÉŘI