1698 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
49 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
29 fotografií

Prodej bytu 4+kk, 78 m²

Na růžovém poli 2564, Kročehlavy, Kladno
4 790 000 Kč (za nemovitost)

Exkluzivně vám představuji nabídku prodej bytu o dispozici 4+KK po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu po kompletní revitalizaci v žádané lokalitě kladenských Kročehlav. Byt je dispozičně řešený vstupní předsíní, ze které je vstup do dvou severně orientovaných ložnic, samostatné toalety a koupelny, která je vybavena umyvadlem, vanou, koupelnovým nábytkem a je zde dostatek prostoru i na pračku a sušičku. Dále se z předsíně vstupuje do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který svým obyvatelům poskytuje dostatek prostoru pro společné chvíle a relaxaci. Z obývacího pokoje je vstup do třetí ložnice bytu. Majitelé mají dále k dispozici komoru na chodbě a sklepní kóji.
V okolí domu je kompletní občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti do pěti minut je autobusová zastávka MHD se skvělým spojením po celém Kladně, ale i do pražské metropole. Parkování je volné bez parkovacích zón. Autem je nájezd na dálnici D6 a D7 v dojezdové vzdálenosti do deseti minut. V okolí domu je k dispozici několik supermarketů, OC Oáza, Stop Shop a několik dalších. Vlakové nádraží se skvělým spojením do Prahy i okolních měst je v docházkové vzdálenosti do 15 minut.
V okolí je také celá řada možností trávení volného času nejen v přírodě. Pokud potřebujte vyřešit financování bytu, žádný problém, naši finanční poradci vám najdou tu nejlepší nabídku financování přesně podle vašich potřeb. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105254.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
4+kk
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Užitná plocha:
78 m²
Umístění v objektu:
6. podlaží
Druh objektu:
Panelová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
2 m²
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N105254
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
4 790 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI